Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Νίκος Σηφουνάκης επισκέφθηκε τα χωριά της Γέρας με το κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής και τους υποψήφιους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Την Παρασκευή το πρωί επισκέφθηκε τον Παπάδο και από κοινού με τον Αντιδήμαρχο κύριο Θ. Αθανάση και τον τέως Δήμαρχο κύριο Σ. Ζαμτράκη περιδιάβηκαν το έργο ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Παπάδου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η μελέτη του έργου, η χρηματοδότηση και η δημοπρασία είχαν ολοκληρωθεί σε συνεργασία του τ. Δήμου Γέρας και του ΥΠΕΚΑ. Το έργο συνέχισε ο νέος Δήμος Λέσβου και περιλαμβάνει, ολοκλήρωση δικτύων, διαμόρφωση οδών και πλατειών, παραδοσιακός φωτισμός κ.α.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Νίκος Σηφουνάκης δήλωσε:

«Ένα έργο πολιτισμού που θα αναδείξει το ιστορικό οικισμό του Παπάδου βρίσκεται σε εξέλιξη και το οποίο θ’ αλλάξει την μορφή του οικισμού και θα βοηθήσει συνολικά την τουριστική ανάπτυξη της Γέρας. Θέλω να ευχαριστήσω τον τ. Δήμαρχο κύριο Σ. Ζαμτράκη για την παραγωγική συνεργασία που είχαμε, προκειμένου να γίνει πράξη αυτό το έργο καθώς και τον Δήμο Λέσβου και τον Αντιδήμαρχο κ. Θ. Αθανάση που βοήθησαν και επόπτευσαν την συνέχιση και ολοκλήρωση του.»